Infiintare/Desfiintare punct de lucru

Infiintare / deschidere punct de lucru

Punctul de lucru reprezinta spatiul, distinct de sediul social, unde societatea urmeaza sa-si desfasoare activitatea economica, conform obiectului de activitate.

In cazul in care urmeaza sa va desfasurati activitatea in afara sediului social al societatii aveti nevoie de deschiderea unui punct de lucru.

Pentu  inregistrarea si autorizarea unui  punct de lucru aveti nevoie de urmatoarele :

  • Copie dupa actul de proprietate – al locatiei in care se va afla punctul de lucru (cu datele de identificare ale proprietarilor);
  • In cazul   in care incheiati un contract de inchiriere a unui imobil, cu  o persoana fizica, pentru punctul de lucru, este necesar Contractul de Inchiriere vizat de catre Administratia Finantelor Publice;
  • Daca veti inchiria de la o persoana juridica, este nevoie si de o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil.

In situatia in care spatiul destinat punctului de lucru este   un apartament intr-o cladire de locuinte ( bloc ) este obligatoriu  obtinerea acordurilor de functionare, si anume :

– Acordul Asociatiei de Proprietari / Locatari, dat de catre Presedintele Asociatiei;

– Acordul proprietarilor vecini direct afectatii de rezultatele activitati pe care urmeaza sa o desfasurati, si anume, vecinul de sus-jos-stanga-dreapta.

– prezenta asociatului/asociatilor, a stampilei societatii si copii ale tuturor  actelor societati

Dosarul se va completa cu Hotararea Adunarii Generale, Decizie Asociat Unic, Contractul de Comodat – daca este cazul (redactate de catre noi).